Sponsore

Vi ønsker at give alle besøgende den ultimative oplevelse hos verdens største indendørs gokartbaner. Derfor sætter vi en stor ære i at kvalitetsudstyr, høj sikkerhed, god service, smittende smil og glæde altid er en del af oplevelsen når du besøger Racehall.
Du kan både slå dig løs på vores professionelle gokartbane eller over god mad i vores tilhørende restaurant Diners’ Lounge i Aarhus, eller vores samarbejdspartner Sallie’s Race Lounge i København, begge med udsigt over gokartbanen.
—> book nu

Asetek SimSports®. ankom i 2021 med deres avancerede hydrauliske Invicta™-pedaler og var med til at forvandlede sim-racing-scenen, skubbede grænser og omdefinere, hvad der er muligt.

Siden da er Asetek SimSports fortsat med at udvikle sig og udvide, og tilbyder et omfattende udvalg af højkvalitetsprodukter på tværs af tre produktlinjer designet til at fordybe din sim-raceroplevelse. Deres La Prima™-, Forte®- og Invicta™-linjer giver forskellige rat, baser og pedalmuligheder til enhver sim-racer.

Alt, hvad de gør, er baseret på tre ord, der definerer Asetek SimSports:

Ydeevne. Præcision. Lidenskab.
Du kan købe dit nye asetek udstyr her —-> Køb her

Belgiens bedste og mest pålidelige simraceing leverandør, står du og mangler udstyr så det her man skal smide sine penge, de har alle de store mærker, og med minimale fragt omkostninger burde de være på listen over der hvor man shopper.

køb din næste simracing upgrade lige her —-> Køb her

Kom ud og prøv de super realistiske simulatorer i RacingRoom. Oplev hvordan det er at håndtere motorsportens vildeste maskiner, og få en fed og autentisk racing oplevelse du ikke vil glemme!

Book dit næste arrangement lige her —-> Book her