Race 6 – Nürburgring Grand-Prix

Denne uge gik turen til Tyskland, nærmere bestemt Nürburgring, med skarpe sving i starten, samt en svær chikane.

Kvalen

Div 1:
Kvalen blev fordelt som følgende:
P1 Mads Jensen 1:56.243
P2 Michael Pedersen 1:56.406
P3 Mathias Wodschow 1:56.492

Div 2:
Kvalen blev fordelt som følgende:
P1 Daniel Boje Hansen 1:57.163
P2 Mathias Nielsen 1:57.586
P3 Kasper Vinge 1:57.648

Div 3:
Kvalen blev fordelt som følgende:
P1 Mick Laursen 1:57.574
P2 Bo Jensen 1:57.851
P3 Nils Thorsted 1:58.440

Race

Et løb med en masse på spil, i Div 1 kunne Michael sikre sig en samlet Top 2, I Div 2 kunen Daniel Boje sikres sig en samlet sejr hvis han vandt, og i Div 3 kunne Mick også sikre sig en samlet sejr med en P1, så et spændene løb var der lagt op til.

Div 1:
Outzen var at finde på P1 & P2 igen og Mathias var med igen, efter et løbs fravær, men vi skulle ikke længere end T1 før det gik galt for Mathias, et lille puf og så lå han sidste i feltet, og derfra var der lang vej til toppen. Michael og Mads kom godt fra start og kort efter fulgte Nikolaj Loft.
De 3 fulgte hinanden hele vej til mål og tog derfor de 3 foreste pladser, kun adskilt af 0.3 samlet, og ind til et flot Foto Finish. Flot kørt af Outzen Motorsport i Div 1.
Frederik Bro Rasmussen og Christian Simonsen, havde en tæt kamp de sidste 6 – 7 laps, hvor Frederik trak det absolutte længste strå, på sidste omgang i chikanen, sætter han en flot overhaling ind, som sikre ham P4 og henviser Christian til P5.
P1 Michael Pedersen
P2 Nikolaj Loft
P3 Mads Jensen

Med Michaels sejr har han nu 30 point ned til Christian Simonsen på 3 pladsen, og kun 17 ned til Mads. Det bliver tæt i det sidste løb.
3 Pladsen kan stadig nåes af en hel del, så Christan kan bestemt ikke læne sig tilbage og bare trille i mål, den skal nok kæmpes hjem, tættest på ham er Rasmus Juul-Thomsen kun 2 point efter..

Div 2:
I Div 2 kunne Daniel sikre sig den samlet sejr, ved at han vandt dagens løb, meeeen sådan skulle det ikke gå, et uheld i T1 sendt ham en tur i væggen og så lå han langt nede i den samlet stilling.
Kasper Vinge derimod, han fulgte op på et flot løb fra sidste uge og tog endnu en sejr, og har derved meldt sig ind i kampen om den samlet sejr, da der nu kun er 3 poin som adskiller P1 og P2, men ingen af dem skal føle sig sikre, da Toke trods et uheldigt løb på Road Amerika, kom stærkt igen i dag og er kun 10 point fra P1 inden det sidste løb.
David Helth fik egentlig kørt sig ind på en rigtig flot samlet anden plads, en straf delt ud fra kvalen gør at han slutter langt nede i feltet, da han modtager en Drive Througe, da den deles ud efter løbet er kørt konventeres denne til en .
P1 Kasper Vinge
P2 Allan Sørensen
P3 Toke Fasberg


Div 3:
I Div 3 kunne Mick Laursen også sikre sig den samlet sejr hvis han vandt dagens løb, eller andre bag ham sluttede bestemte steder.
Mick kom da også godt fra start og lagde ud med Pole i Div 3 og slap nogen lunde heldigt igennem det store uheld i T1 på lap 1, han blev forfulgt af Bo Jensen det meste af vejen, der dog på omgang 7 kørte forbi Mick, og der lå han så ellers lig til slut, og tager derfor sin første sejr i denne sæson.
Klaus Krüll kommer ind på en flot 3 plads, med små 2 sek ned til Niels Thorsted.
P1 Mick Laursen
P2 Bo Jensen
P3 Klaus Krüll.

Stillingen for de 3 divisioner kan ses her:

Fotot Finish