Race 3 – Virginia Raceway

Så blev løb nr 3 afviklet, som denne gang var på Virginia Raceway, med en opdateret bane layout, så var der lagt i ovnen til underholdning for alle pengene, og vi blev på ingen måde skuffet.
Træning, kval og race bød på uheld, masser af overhalinger og tætte dueller.

Kvalen

Div. 1
Outzen Motorsport lagde hårdt ud i kvalen og satte sig på top 3 igen igen i Div. 1, ved stærkt samarbejde i kvalen var det nærmest fotofinish der skulle til for at finde en afgørelse på hvem der skulle have P1 – P3 af de 3 mand da der var 0.040 imellem deres tider.
P1 Nikolaj Loft 1.44.317
P2 Michael Pedersen 1.44.346
P3 Mads Jensen 1.44.357

Div. 2
Igen igen havde Toke godt styr på banen og sin bil, for han satte den igen på pole, David Helth havde noget mere fat i banen til løbet da han sluttede på en super flot P2 i kvalen og Mathias Nielsen rundede Div 2 af på P3
P1 Toke Fasberg 1.44.901
P2 David Helth 1.45.136
P3 Mathias Nielsen 1.45.306

Div. 3
Rasmus Bay som ikke har været med i de to første løb, bød sig selv velkommen i serien med en pole, han køre også for Outzen Motorsport og fik derfor en hånd med at finde lidt fart og tid på langsiderne, og snuppede derfor endnu en P1 i polen til Outzen Motorsport.
Nils Thorsted var tilbage i top 2 efter kvalen, hvor han i løb 2 havde en kort afstikker som P5, Allan Johnsen sluttede Div. 3 af dog kun lige da han har mindre end 0,006 ned til Mike Breuner.
P1 Rasmus Bay 1.45.724
P2 Nils Thorsted 1.45.903
P3 Allan Johnsen 1.46.028

Race

Der var lagt op til i Div. 1 at Outzen Motorsport skulle stikke af fra det hele med 3 mand i front, og sådan så det også ud længe.
Michael fik lyn hurtigt lagt et forspring ud i fronten, Mathias fra Ripple Motorsport fik hurtig lagt et tungt pres på Nikolaj Loft samt Mads Jensen, begge køre fra Outzen Motorsport fik lavet et par små fejl op til deres pitstop og det betød at Mathias kom ud som P1 hvor det var forventet at Michael ville overtage den igen efter hans pitstop, men en lidt for hurtigt pit indkørsel ville det anderledes og det resulterede i en tidstraf i pitten og så var Michael ellers henvist til P10 efter sit pitstop.
Det betød at Mathias Wodschow kunne køre bilen i mål som P1, dog opstod der på anden sidste omgang lige lidt spænding, da Mathias var ved at smide den af.

I Div. 2 havde David Helth noget at skulle følge op på fra løb 2, hvor han og Toke længe lå og fulgte hinanden, men David desværre fik et lidt dårligt løb, omvendt kunne Toke med endnu en sejr lægger yderligere til i den samlet stilling.
Dog ville løbet ikke helt som der var lagt op til.
Toke lagde hurtigt fra land og fik egentlig hurtigt lavet et lille hul på et par sek. Desværre for Toke taber han bilen på vej igennem sving 4 og har så meget skade på bilen at han er nød til at TOW bilen i pit, og dermed var vejen banet for David blot skulle trille bilen i mål som P1.
P2 og P3 skulle findes mellem Allan Sørensen og Mathias Nielsen som krydsede stregen med under 0.1 mellem dem.
De sidste 5 omgange havde Mathias gevaldig meget fart i bilen, og hentede 0.5 – 0.7 pr omgang, så Allan skulle være glad for der ikke var flere omgange tilbage, da de nok ellers havde skulle ha været ud i en kamp om P2 på sidste omgang.
Allan tager derfor P2 og Mathias ind på P3

I Div. 3 havde Rasmus lagt sig selv i en god position i hans Debut løb med pole, den skulle helst gerne konventernes til en sejr.
Rasmus kom godt med i starten dog ville Nils Thorsted det anderledes og inden de var igennem sving 5 var Nils forbi og han så sig ikke rigtig tilbage her fra.
Mike Breuner kørte et super godt løb uden fejl og fik kørt en flot P2 hjem
Klaus Krüll som startede P8 endte P3 med et fejlfrit løb og holdte sig ud af div. uheld hist og pist var stærkt medvirkende til den rigtig flotte placering 🙂

Stillingen for de 3 divisioner kan ses her:

Billeder fra løbet.