Race 2 – Magny Course

Så blev det torsdag igen, og vi tog hul på løb nr 2 i kalenderen.
På en relativ ny bane og hvilken udfordring det blev.
50 mand til start på en bane der byder på snævre sving, blinde sving, chikaner samt elevation så der var lagt op til et intenst løb.

Kvalen

Mads Lund Jensen, var flyvende i Div 1, med tiden 1.35.940 var han absolut hurtigste mand i sit nye skin, dog stærkt forfulgt af sin team mate Michael Pedersen med tiden 1.36.150 og Nikolaj loft fuldender trioen fra samme hold med tiden 1.36.467.

I Div 2 var David Helth flyvende og satte flere af Div 1 kørende på plads med tiden 1.36.663, Toke Fasberg var manden som var tættest på med tiden 1.36.997 og Daniel Boje Hansen fuldender top 3 med tiden 1.37.069

Div 3 var lidt mere tæt men Allan Johnsen trak det længste strå med tiden 1.37.410 Mick Laursen kom ind 0.300 efter med tiden 1.37.747 og Div 3 slutter kvalen af med Klaus krüll som kommer ind på 3 pladsen med tiden 1.37.799

Race

Magny Course er en udfordrende bane som vi også startede indledningen med, og vi skulle da hellere ikke mere end ½ omgang ind før vi havde et relativt stort uheld, det betød 2 mand parkerede i pitten og var ude.
løbet satte sig egentlig relativt hurtigt, og blev spredt godt ud, det betød små kampe hele vejen rundt.

I Div. 1 gjorde Mads rent bord og kørte fra P1 på gridden til en sikker sejr der aldrig rigtig var i fare for at forsvinde, da han krydsede stregen for sidste gang havde han 20 sek til P2.
P2 blev som i kvalen Michael Pedersen, og på P3 sneg Christian Simonsen sig ind efter en start fra P5.

I Div. 2, gjorde Toke Fasberg også relativt rent bord, da han fra P1 i sin klasse også kørte den sikkert hjem, dog havde han i starten flere kampe med David Helth hvor der blev kæmpet tæt og fair omkring pladsen, David valgte et tidligt pit stop, fordi han troede han havde skade på sin bil, dette var dog ikke tilfældet, David kom her efter ud bag en del Div 3 kører som gjorde hans vej tilbage sværere, og med 2 spins efter hans pit stop, var top 3 væk. David slutter P7.
P2 i Div 2 var Mathias Nielsen som kørte et super godt løb, med en start som P4 kørte han den hjem lige for næsen af Daniel Boje Hansen som sluttede Div 2 af med en fin 3 plads.


I Div 3. holdte Klaus sig i front hele vejen, og kørte den i mål 2,5 sek foran Mike Breuner som derfor tog P2, som han kørte hjem fra en start som P5.
P3 i Div 3 sluttes af med Allan Søndergaard.

I næste uge skal vi et smut til USA og Virginia.

Stillingen for de 3 divisioner kan ses her:

Stemningsbilleder samt Løbs resultat